top of page
Search

Helpompaa arkea - tilaa nyt ruokaa kotiin koko perheelle!

IHANAA ARKIRUOKAA


Meiltä voit tilata nyt maistuvat koko perheen arkiruoat 3 kg:n toimituksina. Annin valmistamista herkuista nauttii koko perhe useammankin kerran. Valikoimamme tulee hieman vaihtelemaan viikoittain ja viikon 12 lista näyttää tältä:


VKO 12


King’sin lasagne 35,00 € Kasvislasagne 35,00 € Kinkkukiusaus 35,00 €


NOUTOPAIKAT & TOIMITUS


+ nouto ravintolalta 0€ + toimitus kotiovellesi 5€

+ K-Market Pirtinportti 5€

+ K-market Pirtti 5€

+ K-market Satama 5€

+ K-market Vuorela 5€


Tilaukset soittamalla 040 1279 591 edellisenä päivänä ennen klo 18.00 ja toimitus tai nouto seuraavana päivänä 16.00 (toimitukset maanantai-lauantai). Otamme vielä toistaiseksi vastaan käteismaksuja, kuitti tulee toimituksen mukana.


HELPPO LOUNAS: TAKE AWAY TAI TOIMITUS

Lounasta ja ala cartea voit hakea meiltä myös mukaan, soita meille tilauksesi 040 127 9591. Toimintamme suurempia määriä myös kotiin/työpaikalle. Olemme avoinna normaalisti ja lounaamme palvelee ravintolalla arkisin ilmoitettuina lounasaikoina.




Tiesitkö että ravintolat saavat myydä alle 5,5% pullotuotteita mukaan! Miten olisi takeaway lounas ja olut/siideri? Nouda #beerbox (valitsemasi tuotteet alle 5,5%) hintaan 5€/pullo.) tuoteet voi noutaa ravintolalta, ei kotiinkuljetusta.


TULE NAUTTIMAAN LOUNAASTA TAI ILLALLISESTA


Pöytävarauksen voit tehdä numerosta 040 127 9591. Muistathan että lapset syövät meillä puoleen hintaan!


MUUTOKSIA & TOIMENPITEITÄ


Valmiuslaki ja maailmanlaajuinen poikkeustila aiheuttavat luonnollisesti toimenpiteitä ravintolassamme. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten rajoituksia ja ohjeistusta ja reagoimme siihen. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla ja siitä johtuen teemme kaikkemme jotta meillä asiointi on kaikille turvallista.


Jätämme lounaan osalta salaattibuffetin pois välttääksemme mahdollisen viruksen leviämisen. Tarjoilemme teille aikaisempaa suuremman annoksen side -salaatilla. Noudatamme THL:n suosituksia kokonaisvaltaisesti. Henkilökunta toteuttaa aktiivisesti desinfiointi- ja hygieniatoimenpiteitä. Ethän asiakkaana saavu ravintolaamme sairaana tai korona -virukselle altistuneena sekä noudatatte terveysviranomaisten ohjeistusta oikeaoppisesta yskimisestä, aivastelusta ja käsienpesusta.



370 views0 comments

Recent Posts

See All

Koronapassi

Tällä hetkellä ravintolassa ei ole koronapassia käytössä.

Itsetehdyt joululaatikot

King'sin joululaatikot Teemme tänäkin vuonna herkullisia porkkana-, bataatti- ja lanttulaatikoita! Laatikot tehdään King's Crown Business Lunchilla Viestikadulla. Hinta 10€/700g laatikko Voit tilata i

Comments


bottom of page