top of page
Search

Ketoinen <3 King's Crown

Kuopiosta keto-leipää koko Suomeen - "Keskustelu lähti suoraan siitä, milloin saisimme tuotetta hyllyyn"


Yksi puhelu riitti saamaan kuopiolaisyrittäjien leivän Keskon valikoimiin.


Kuopiolaiset yrittäjänaiset leipovat keto-leipää koko Suomeen


Idea Ketoiseen syntyi Niinan ja Annin kotikeittiössä, sillä molemmat olivat löytäneet monenlaisia hyötyjä hyvinvointiin ja jaksamiseen kiireisen lapsiperhe- ja yrittäjäarjen keskelle vähähiilihydraattisemmasta elämäntavasta. Kun he maistoivat uunituoretta leipää ensimmäistä kertaa, oli heti selvää, että tätä ilosanomaa pitää päästä jakamaan mahdollisimman monelle, ja ruokkimaan ihmisten hyvyyttä arjessa pala palalta paremmaksi. Ketoleipästä on pian myös saatavilla ravintolan listoilla, ja lisää ketogeenisiä vaihtoehtoja on tulossa valikoimiin niin ravintolan annoksiin kuin Ketoisellekin.


Koronan kuriattessa ravintoloita päättivät Anni ja Niina etteivät jää tumput suorina seisomaan, vaan pelastavat sen mitä voivat. Ravintola King’s Crownin perustoiminnan rinnalle he keksivät vuokaruokapalvelun, joka toimitti ravintoloiden ollessa kiinni ruokaa koteihin ja K-Marketteihin. Kesä elvytti liiketoimintaa ja vuokaruokapalvelu jäi kiinteäksi toiminnaksi ravintolatoiminnan rinnalle.


Kesän loppupuolella Anni ja Niina päättivät että ravintolan tuoteperhettä kasvatetaan, jonka johdosta syntyi ajatus ketotuoteperheestä. Ravintolalla oli jo hyvän aikaa tehty ketoruokia, jonka avulla yrittäjät kokivat jaksavansa tehdä pitkää päivää.


Helppoa ja hyvää aamusta iltaan


Tuoreen leivän tuntu, vaivaton käyttö ja monipuoliset käyttömahdollisuudet sekä soveltuvuus tekevät Ketoisesta kotikeittiöiden aarteen. Pakastettuna sekä valmiiksi siivutettuna sitä on nopea ja helppo käyttää juuri sen verran kun tarvitsee; Aamiaiselle, brunssille, täyttäväksi toastiksi tai kevyemmin keittojen sekä salaattien lisäksi. Viljattomasta Ketoisesta ei huomaa, että se ei olekaan tavallista leipää. Se on suunmyötäinen niin perheen pienimmille kuin vierasvaranakin.


Ravintoloille, kahviloille ja ammattikeittiöille Ketoinen tuo vaivattomuutta, monipuolisuutta tarjontaan ja lisää mahdollisuuksia palvella erilaisia asiakasryhmiä.


Koska se on kehitetty alan kokemuksella, siivutettu pakastetuote vähentää hävikkiä, on helppo varastoida ja se on aina aina tuoretta. Tuotetta voi käyttää laajasti erilaisista ravintola-annoksista pikkupurtaviin, grillattaviin toasteihin tai vaikkapa voileipäkakkuihin tai tarjota sellaisenaan aamiaispöydässä - vain mielikuvitus on rajana. https://ketoinen.fi

652 views0 comments

Recent Posts

See All

Koronapassi

Tällä hetkellä ravintolassa ei ole koronapassia käytössä.

Itsetehdyt joululaatikot

King'sin joululaatikot Teemme tänäkin vuonna herkullisia porkkana-, bataatti- ja lanttulaatikoita! Laatikot tehdään King's Crown Business Lunchilla Viestikadulla. Hinta 10€/700g laatikko Voit tilata i

Comments


bottom of page