top of page

King'S Crown
MUSIC RESTAURANT

TUTUSTU

makuja & musiikkia

King’s Crown tarjoaa persoonallista musiikkiravintolakulttuuria Kuopion sydämessä, rennon viihtyisässä miljöössä ja kansainvälisessä tunnelmassa.
Lauteille nousee lähes viikoittain kotimaisia tai ulkomaisia orkestereita ja viihteen ammattilaisia, esittäen eri musiikin genrejä laajalla skaalalla. Kings Crown on tunnettu myös laajasta Jazz/Blues ohjelmistosta. Ravintolan keittiö ja kesäisin aurinkoinen terassi tarjoilee lähiruoka  -vaikutteisia annoksia aina myöhäiseen iltaan asti. Tervetuloa herkuttelemaan!

RAVINTOLA

Ravintola tarjoaa lounasta, à la cartea sekä kuukausittain teemoitetun lauantaibrunssin (Toistaiseksi tauolla). Ravintolasta voi tilata myös catering-palvelun juhliin. Alusta asti itse tehdyt annokset koostuvat lähialueen tuotannosta, drinkit tehdään tuoreita yrttejä hyödyntäen sekä viinit on tarkoin valittu. Myös erikoisruokavaliot ovat hyvin huomioitu. Lapsille muokataan omat annokset makumieltymykset ja terveelliset vaihtoehdot huomioiden. Ruokalistaa uudistetaan vuodenaikojen vaihtelua ja trendejä seuraten.

Ravintola King’s Crown sijaitsee entisen musiikkikaupan, Viiking Musiikin tiloissa. Musiikkikauppa ja Ravintola pyörivät seitsemän vuotta samoissa tiloissa, jonka jälkeen ravintola laajensi toiminnan alakertaan Viiking Musiikin siirryttyä yhden kadun lähemmäksi Kuopion Toria.

 

Talon historia ulottuu 50 luvulle jolloin tilat alunperin rakennettiin suureksi ravintolaksi. Tiloja ei koskaan kuitenkaan otettu ravintolakäyttöön, kunnes 2011 Niina ja Anni päättivät pistää ravintolan pystyyn. Viiking Musiikin perustaja Pekka Lahnavik on Niinan isä ja vahva yrittäjätausta veti puoleensa jo opiskeluvuosina. Ravintola perustettiin hyvin asiakaslähtöisesti.

 Niina ja Anni ovat molemmat yrittäjäperheistä ja myös kälyjä toisilleen ja puhumme puhtaan lähiruoan sekä hyvien elämänarvojen puolesta.
Ihmisten onnellisuus lisää omaa onnellisuuttamme ja pyrimmekin aina pitämään sekä asiakkaat että oman tiimimme onnellisina.

 

KING'SIN TARINA

KEIKAT

Vaihtuva kattaus niin kotimaisia, kuopiolaisia kuin kansainvälisiäkin musiikkimaistiaisia. Tule istumaan iltaa hyvän musiikin siivittämänä tunnelmallisessa ravintolassa. Keikat alkavat kello 20.00 ja suurin osa niistä on maksuttomia. Seuraa tapahtumakalenteriamme.

TAPAHTUMAT

Järjestämme esimerkiksi  kukkapajoja Pioni & Poimunlehden kanssa.

Kysy lisää!

TILAISUUDET

King’s Crownin ravintolatilat on varattavissa 8-100 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai illaksi. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 100. Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tilata kauttamme esiintyjän. Autamme tarvittaessa viihdesisällön, orkesterin ja muun teknisen toteutuksen kanssa. Isommat varaukset artisteineen on syytä tehdä vähintään kuukautta etukäteen, pienemmissä riittää jopa alle viikon varoaika.

 TILAUKSESTA

Voit tilata meiltä juhliisi voileipäkakut sekä ihanat täytekakut. Tarvittaessa voimme hoitaa myös kaikki juhlien tarjoilut ja saapua paikalle ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Kerro meille toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä mitä maistuvin menu tärkeimpiin päiviisi. 

 

Soita ja kysy lisää numerosta 040 127 9591

alcoholic-beverage-anniversary-bar-12469
LAHJAKORTIT

Maistuvat muistot

Hanki lahjakortti valitsemallesi summalle suoran ravintolasta ja anna lahjaksi maisutvia muistoja!

35488046_2002782819754830_37469303323188
MYYNNISSÄ

RIEMUPUODIN

KORUT

Kaikki RIEMUpuodin tuotteet on valmistettu ja suunniteltu Kuopiossa. riemupuoti.fi

bottom of page