tapahtumat

Tule istumaan iltaa hyvän musiikin siivittämänä kaupungin tunnelmallisimmassa ravintolassa. Keikan alkamisaika löytyy tapahtuman alta. Pöytävaraukset ruokailijoille.

Kauttamme on mahdollista tiedustella myös esiintyjiä ja muusikoita omiin tilaisuuksiin.

Keikkakyselyt vuodelle 2022 voi laittaa osoitteeseen kingscrownsocial@gmail.com

WhatsApp Image 2021-04-25 at 14.36.46.jp

 

 

Taiteilijan tytär

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck. Kirsi Soinisen näyttely alkaen 2021.

"Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta."

www.taiteilijantytar.com

IMG-20220922-WA0000.jpg

 

 

Simeoni Julkunen

28.10

4.11

2.12

9.12

klo 20.00 alkaen

Kuopiolaislähtöinen laulaja/lauluntekijä, Kuopion Ed Sheeraniksikin tituleerattu. Keikalla Simeoni esiintyy yksin kitaran ja Loopstationin kanssa ja keikalla kuullaan niin Simeonin omaa tuotantoa kuin covereita. 

 

 

VAPAA PÄÄSY!
 

ajomies.jpg

 

Ajomies 16.12. klo 20.00 VAPAA PÄÄSY

Ajomies yhtye tarjoaa kiehtovan musiikillisen matkan maasta ja maanosasta toiseen. Yhtyeen kokoonpano nykyään:Juha Mäntylä (haitari,koskettimet)Matti Kivinen(viulu,laulu)Reijo Kuusela (kitara)Hanna Kalliokoski(huilu)Laulusolisti Mari sihvo, Markku Huttunen (kitara, koskettimet),Olavi Manninen(basso) ja Jarmo Saarti(rytmisoittimet)
Ohjelmistossa: Argentiinalaista tangoa,(Piazzolla, Gardel)Klezmer-musiikkia,esim. Kroke yhtyeeltä. Latinalaisenamerikan musiikkia, Flamenco-sävelmiä.Trad. jazz  on myös ohjelmistossa.Ja tietenkin myös kotimainen musiikki.

VAPAA PÄÄSY!

IMG_1247.JPG

 

Papa's Paradise 

13.1. 10.2. 3.3. 24.3.

klo 20.00 alkaen

Papa’s Paradise on kuopiolainen Indieblues -orkesteri, joka soittaa rouheaa järvi-Suomen sydämestä kumpuavaa omaehtoista musiikkia. Laulajakitaristi Pekka Kortelainen säveltää ja sanoittaa kappaleet, joukkoon mahtuu myös joitakin bluesin helmiä ja klassikoita. Yhtye on esiintynyt säännöllisesti King’s Crownissa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtyeessä soittavat Pekka Kortelaisen lisäksi Kari Palokas bassoa ja Juha Laitinen rumpuja. Uutena jäsenenä on vuoden 2021 aikana ollut mukana myös nuori kitaristilupaus Veikka Kortelainen. 

VAPAA PÄÄSY!
 

Tomi Kämäräisen Jatsahtavat Torstai jami

TOMI KÄMÄRÄISEN JATSAHTAVAT TORSTAIJAMIT JOKA KUUN ENSIMMÄINEN TORSTAI 

klo 19 alkaen

Jami-iltaan kuuluu aina ”houseband” , joka aloittaa illan lyhyellä setillä. Tämän jälkeen halukkaat pääsevät soittamaan housebandin liidatessa jameja. Paikalla on kevyt soitinkattaus sekä pieni PA. Ota kuitenkin oma instrumentti mukaan, jos tarve/halu sitä vaatii.

 

TERVETULOA!

 

VAPAA PÄÄSY!

 

henna1_edited.jpg

HENNA - Kauneimmat joululaulut

10.12. 

17.12. klo 20.00

HENNA on Kuopiolainen laulaja, pianisti, säveltäjä ja sanoittaja. Keikoillaan hän tulkitsee herkkää poppia laulaen ja pianolla säestäen. 
HENNAN keikoilla välittyy suuri palo ja rakkaus musiikkia kohtaan ja hän haluaa rohkaista kuulijoitaan oman matkansa kautta.

Joulu lähestyy ja vähitellen on aika virittäytyä jouluiseen tunnelmaan. HENNAN kauneimmat joululaulut -illoissa tullaan kuulemaan tunnelmallisia ja herkkiä sovituksia kauneimmista joululauluista. <3

*Keikan aikana on mahdollista maksaa vapaaehtoinen pääsymaksu.
Vapaaehtoisella pääsymaksulla on mahdollisuus tukea esiintyjää ja se välitetään kokonaisuudessaan esiintyjälle keikan jälkeen.

VAPAAEHTOINEN PÄÄSYMAKSU: 5e. (Maksu käteisellä.)

Lämpimästi tervetuloa ja rakkautta joulun odotuksen aikaan ! <3
 

Maria_promo.jpeg

 

 Maria Kärjen lauluoppilaiden konsertti 

19.12. klo 19.00

Hiutale joulutunnelmaa & popmusiikin säteitä!

Myös Maria Kärki esiintyy illan aikana tulkiten muutamia joulun rakastetuimpia ja iloa välittäviä lauluja. Koko esiintymisen säestää Tapio Nykänen.

 

VAPAA PÄÄSY!
 

26AACB04-EB75-43CA-963B-A9F773AACC95.jpeg

 

 

20.1. Reenikaane Family

klo 20.00

 

 

Reenikaane Family on kuopioon paluumuuttanut country/folk/americana -duo,
joka tarjoaa kuulijoilleen vaihtoehtocountryn ja americanan helmiä sekä omia
kappaleitaan veretseisauttavina kaksiäänisinä tulkintoina, savuisella
otteella 

VAPAA PÄÄSY!

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0