tapahtumat

Tule istumaan iltaa hyvän musiikin siivittämänä kaupungin tunnelmallisimmassa ravintolassa. Keikan alkamisaika löytyy tapahtuman alta. Pöytävaraukset ruokailijoille.

Kauttamme on mahdollista tiedustella myös esiintyjiä ja muusikoita omiin tilaisuuksiin.

Keikkakyselyt vuodelle 2022 voi laittaa osoitteeseen kingscrownsocial@gmail.com

WhatsApp Image 2021-04-25 at 14.36.46.jp

 

 

Taiteilijan tytär

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck. Kirsi Soinisen näyttely alkaen 2021.

"Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta."

www.taiteilijantytar.com

IMG-20220922-WA0000.jpg

 

 

Simeoni Julkunen

28.10

4.11

2.12

9.12

klo 20.00 alkaen

Kuopiolaislähtöinen laulaja/lauluntekijä, Kuopion Ed Sheeraniksikin tituleerattu. Keikalla Simeoni esiintyy yksin kitaran ja Loopstationin kanssa ja keikalla kuullaan niin Simeonin omaa tuotantoa kuin covereita. 

 

 

VAPAA PÄÄSY!
 

Tomi Kämäräisen Jatsahtavat Torstai jami

TOMI KÄMÄRÄISEN JATSAHTAVAT TORSTAI JAMIT JOKA KUUN ENSIMMÄINEN TORSTAI

Jami-iltaan kuuluu aina ”houseband” , joka aloittaa illan lyhyellä setillä. Tämän jälkeen halukkaat pääsevät soittamaan housebandin liidatessa jameja. Paikalla on kevyt soitinkattaus sekä pieni PA. Ota kuitenkin oma instrumentti mukaan, jos tarve/halu sitä vaatii.

 

TERVETULOA!

 

VAPAA PÄÄSY!

 

henna1_edited.jpg

HENNA

22.10

klo 20 alkaen

Kuopiolainen laulaja, pianisti, säveltäjä ja sanoittaja. Keikoillaan hän tulkitsee herkkää poppia laulaen ja pianolla säestäen. HENNAN keikoilta välittyy suuri palo ja rakkaus musiikkia kohtaan ja hän haluaa rohkaista kuulijoitaan musiikin sekä oman matkansa kautta.

HENNAN keikoilla tullaan kuulemaan tunnelmallisia ja herkkiä sovituksia tunnetuista pop-biiseistä suomeksi ja enkuksi. Tämän lisäksi laulajalta kuullaan omiakin biisejä.

Nähdään keikalla! <3:llä HENNA
 

VAPAA PÄÄSY!

 

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0