tapahtumat

Tule istumaan iltaa hyvän musiikin siivittämänä kaupungin tunnelmallisimmassa ravintolassa. Keikat alkaa kello 19.30. Pöytävaraukset ruokailijoille.

Kauttamme on mahdollista tiedustella myös esiintyjiä ja muusikoita omiin tilaisuuksiin.

Keikkakyselyt vuodelle 2022 voi laittaa osoitteeseen kingscrownsocial@gmail.com

WhatsApp Image 2021-04-25 at 14.36.46.jp

Taiteilijan tytär

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck. Kirsi Soinisen näyttely alkaen 2021.

"Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta."

www.taiteilijantytar.com

IMG_20210503_163532_563_edited.jpg

simeoni julkunen

25.2. klo 19.30 

Simeoni Julkunen on kuopiolainen laulaja/lauluntekijä, Kuopion Ed Sheeraniksikin tituleerattu. Keikalla Simeoni esiintyy yksin kitaran sekä Loop Stationin kanssa soittaen omia biisejä kuin myös covereita.

VAPAA PÄÄSY!

Tomi Kämäräisen Jatsahtavat Torstai jami

Tomi kämäräisen jatsahtavat keskiviikko jamit

JAMIT TOISTAISEKSI TAuoLLA

Jami-iltaan kuuluu aina ”houseband” , joka aloittaa illan lyhyellä setillä. Tämän jälkeen halukkaat pääsevät soittamaan housebandin liidatessa jameja. Paikalla on kevyt soitinkattaus sekä pieni PA. Ota kuitenkin oma instrumentti mukaan, jos tarve/halu sitä vaatii.

 

TERVETULOA!

 

VAPAA PÄÄSY!

 

IMG_1247.JPG

papas paradise

18.3. klo 19.30 

Papa’s Paradise on kuopiolainen Indieblues -orkesteri, joka soittaa rouheaa järvi-Suomen sydämestä kumpuavaa omaehtoista musiikkia. Laulajakitaristi Pekka Kortelainen säveltää ja sanoittaa kappaleet, joukkoon mahtuu myös joitakin bluesin helmiä ja klassikoita. Yhtye on esiintynyt säännöllisesti King’s Crownissa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtyeessä soittavat Pekka Kortelaisen lisäksi Kari Palokas bassoa ja Juha Laitinen rumpuja. Uutena jäsenenä on vuoden 2021 aikana ollut mukana myös nuori kitaristilupaus Veikka Kortelainen. 

VAPAA PÄÄSY!

Kopio tiedostosta Viimeiset vieraat Promokuva.jpg

viimeiset vieraat

1.4. klo 19.30

Viimeiset vieraat maalailevat kuvia meistä ihmisistä, arjesta ja elämästä. Yhtyeeseen kuuluvat Roni Mikkonen (laulu ja huuliharppu), Jukka Jänkälä (kitara), Pasi Pohtinen (piano). Yhtye esittää laulaja Roni Mikkosen säveltämiä, suomenkielisiä kappaleita akustisesti.  Viimeiset vieraat on esiintynyt baarikeikkojen ja yksityistilaisuuksien lisäksi muun muassa Runnirockissa, Kuopion katusoittofestareilla ja Siilifolkissa.
 

 

TERVETULOA!

 

VAPAA PÄÄSY!

 

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0