tapahtumat

Tule istumaan iltaa hyvän musiikin siivittämänä kaupungin tunnelmallisimmassa ravintolassa. Keikat alkaa kello 19.30. Pöytävaraukset ruokailijoille.

Kauttamme on mahdollista tiedustella myös esiintyjiä ja muusikoita omiin tilaisuuksiin.

Keikkakyselyt vuodelle 2022 voi laittaa osoitteeseen kingscrownsocial@gmail.com

WhatsApp Image 2021-04-25 at 14.36.46.jp

Taiteilijan tytär

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck. Kirsi Soinisen näyttely alkaen 2021.

"Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta."

www.taiteilijantytar.com

henna1_edited.jpg

HENNA 27.5. klo 20 alkaen

HENNA on Kuopiolainen laulaja, pianisti, säveltäjä ja sanoittaja. Keikoillaan hän tulkitsee herkkää poppia laulaen ja pianolla säestäen. HENNAN keikoilta välittyy suuri palo ja rakkaus musiikkia kohtaan ja hän haluaa rohkaista kuulijoitaan musiikin sekä oman matkansa kautta.

HENNAN keikoilla tullaan kuulemaan tunnelmallisia ja herkkiä sovituksia tunnetuista pop-biiseistä suomeksi ja enkuksi. Tämän lisäksi laulajalta kuullaan omiakin biisejä.

Nähdään keikalla! <3:llä HENNA

 

VAPAA PÄÄSY!
 

Tomi Kämäräisen Jatsahtavat Torstai jami

JAMIT KESÄTAUOLLA

TOMI KÄMÄRÄISEN JATSAHTAVAT TORSTAI JAMIT JOKA KUUN ENSIMMÄINEN TORSTAI

Jami-iltaan kuuluu aina ”houseband” , joka aloittaa illan lyhyellä setillä. Tämän jälkeen halukkaat pääsevät soittamaan housebandin liidatessa jameja. Paikalla on kevyt soitinkattaus sekä pieni PA. Ota kuitenkin oma instrumentti mukaan, jos tarve/halu sitä vaatii.

 

TERVETULOA!

 

VAPAA PÄÄSY!

 

captain crew_edited.jpg

Captain Stubing & His Funky Crew 4.6. klo 19 alkaen

Stay alive!
Aloita lomasi aikamatkalla ja bailaa kanssamme kesä käyntiin.
Captain Stubing & His Funky Crew toivottaa Sinut elämän aallonharjalle.
Lemmenlaivan kannella paistaa aina aurinko!

 

Vapaa pääsy!
 

IMG_1247.JPG

Papa's Paradise Bluesillat 13.5. & 20.5.2022 klo 19.30 alkaen

Papa’s Paradise on kuopiolainen Indieblues -orkesteri, joka soittaa rouheaa järvi-Suomen sydämestä kumpuavaa omaehtoista musiikkia. Laulajakitaristi Pekka Kortelainen säveltää ja sanoittaa kappaleet, joukkoon mahtuu myös joitakin bluesin helmiä ja klassikoita. Yhtye on esiintynyt säännöllisesti King’s Crownissa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtyeessä soittavat Pekka Kortelaisen lisäksi Kari Palokas bassoa ja Juha Laitinen rumpuja. Uutena jäsenenä on vuoden 2021 aikana ollut mukana myös nuori kitaristilupaus Veikka Kortelainen. 

VAPAA PÄÄSY

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0