ART & CAVA

TUTUSTU

Cava & art

Cava&Art toimii päivisin lounas ja kokoustilana sekä iltaisin kabinettitilana.Varaustiedustelut suoraan cafekingscrown@gmail.com

Suositut Cheers Happen viini- ja tapas tastingit siirtyvät niin ikään ravintolan alakerrassa sijaitsevaan tilaan. Tila soveltuu erinomaisesti myös juhla-, kokous- ja koulutuskäyttöön. 

Tällä hetkellä kellarissa komeilee Taiteilijan tytär taideteokset seinillä.

DSC04013.jpg

viinit

Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki Codorniun viinit ovat vegaanisia.

DSC04115.jpg

HERKUT

Alakerran cava & art - kabinettia voit varata myös yksityiskäyttöön. Kokkimme räätälöivät jokaiseen tilaisuuteen asiakkaan toiveista herkkuja.

TASTINGIT

TASTINGIT TOISTAISEKSI TAUOLLA

Jäjestämme nyt myös yksityisviinitastingejä ravintolassamme.

Tarjolla on menu-tasting 75€ (sis. alku,-pää ja jälkiruuan + 4 viiniä)

Skumppa-tapas-tasting 38€ (sis. tapaslautasen + 4-5 kuohuviiniä).

Viini-tapas-tasting (viinimaistelun perusteet) 38€

(sis. tapaslautasen + 4-5 viiniä).

Yksityistastingit sopii mainiosti esim. polttariseurueille, työpaikan virkistäytymispäivän puuhaksi tai vaikka ihan kaveriporukalle! Tastingit järjestetään minimissään kahdeksalle henkilölle.

70390078_975181979490650_723987840494888

JUHLAT &

TILAISUUDET

King’s Crownin ravintolatilat on varattavissa 8-100 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai illaksi. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 100.

 

Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tilata kauttamme esiintyjän.

TAIDETTA

TAITEILIJAN TYTÄR 

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck.

 

Tähän viisauteen kiteytyy myös oma elämänasenteeni. Matkani taiteen ääreen alkoi jo lapsuudenkodissa. Taiteilijan Tytär on oodi vanhemmilleni, erätaidetta maalaavalle taitelijaisälleni ja taiteeseen kannustavalle äidilleni. Ennenkaikkea se on rakkaudenosoitus lapsilleni, joille jokainen kuva on omistettu.

 

Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta.

www.taiteilijantytar.com

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0