top of page

VIINIBAARI

TUTUSTU

VIINIBAARI

King's Crownin alakerran uudistettu viinibaari on avoinna kesän ajan perjantai- ja lauantai-iltaisin. Alakerran tila toimii päivisin lounas ja kokoustilana. Voit myös varata tilan yksityiskäyttöön.

 

Varaustiedustelut suoraan cafekingscrown@gmail.com

 Tila soveltuu erinomaisesti juhla-, kokous- ja koulutuskäyttöön. 

Tällä hetkellä kellarissa komeilee Taiteilijan tytär taideteokset seinillä.

DSC04013.jpg

viinit

Viinibaarin viinilistalta löydät takuuvarmat suosikit sekä hieman erikoisemmat viinit ympäri maailmaa. Lista elää jatkuvasti sesonkien ja viinimaailmasta tekemiemme löytöjen mukaan.

DSC04115.jpg

Codorniu

Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki Codorniun viinit ovat vegaanisia.

Tapas afterwork

 

Ravintolamme viinibaari tarjoaa viihtyisän 

tilan viettämään rentoa hetkeä arjen keskelle.

Tapas afterwork viinibaarissa arkisin 

klo 14 - 18

Tapaslautanen (L) 19,90€

Oliivia, marinoitua tomaattia, cheddarjuustoa, leppäsavustettua possua, itsetehtyä falafelia, harissajugurttia sekä paahdettua leipää

&

Talonviini 12 cl 

Tervetuloa!

Gold Wedding Cake

JUHLAT &

TILAISUUDET

King’s Crownin ravintolatilat on varattavissa 8-100 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai illaksi. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 100.

 

Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tilata kauttamme esiintyjän.

Screen Printing

TAIDETTA

TAITEILIJAN TYTÄR 

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck.

 

Tähän viisauteen kiteytyy myös oma elämänasenteeni. Matkani taiteen ääreen alkoi jo lapsuudenkodissa. Taiteilijan Tytär on oodi vanhemmilleni, erätaidetta maalaavalle taitelijaisälleni ja taiteeseen kannustavalle äidilleni. Ennenkaikkea se on rakkaudenosoitus lapsilleni, joille jokainen kuva on omistettu.

 

Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta.

www.taiteilijantytar.com

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0
bottom of page