ART & CAVA

TUTUSTU

Cava & art

Cava&Art toimii päivisin lounas ja kokoustilana sekä iltaisin kabinettitilana.Varaustiedustelut suoraan cafekingscrown@gmail.com

Suositut Cheers Happen viini- ja tapas tastingit siirtyvät niin ikään ravintolan alakerrassa sijaitsevaan tilaan. Tila soveltuu erinomaisesti myös juhla-, kokous- ja koulutuskäyttöön. 

Tällä hetkellä kellarissa komeilee Pauno Pohjalaisen taideteokset seinillä.

viinit

Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki Codorniun viinit ovat vegaanisia.

HERKUT

Alakerran cava & art - kabinettia voit varata myös yksityiskäyttöön. Kokkimme räätälöivät jokaiseen tilaisuuteen asiakkaan toiveista herkkuja.

TASTINGIT

TASTINGIT TOISTAISEKSI TAUOLLA

Jäjestämme nyt myös yksityisviinitastingejä ravintolassamme.

Tarjolla on menu-tasting 75€ (sis. alku,-pää ja jälkiruuan + 4 viiniä)

Skumppa-tapas-tasting 38€ (sis. tapaslautasen + 4-5 kuohuviiniä).

Viini-tapas-tasting (viinimaistelun perusteet) 38€

(sis. tapaslautasen + 4-5 viiniä).

Yksityistastingit sopii mainiosti esim. polttariseurueille, työpaikan virkistäytymispäivän puuhaksi tai vaikka ihan kaveriporukalle! Tastingit järjestetään minimissään kahdeksalle henkilölle.

JUHLAT &

TILAISUUDET

King’s Crownin ravintolatilat on varattavissa 8-100 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai illaksi. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 100.

 

Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tilata kauttamme esiintyjän.

TAIDETTA

Pauno Pohjalainen- taidenäyttely King’s Crownissa 2019-2020

Pohjolaisen taiteelle on tyypillistä maalauksien ja veistoksen yhdistäminen bauhaus-tyylin tapaisesti sekä erilaisten ainesten yhdistäminen. Hänen työnsä esittävät usein liikettä tai liikkeen illuusiota. Pohjolainen on tehnyt lukuisia julkisia teoksia. Hän on tehnyt muun muassa Canberraan Suomen Australian-suurlähetystöön teoksen Sauna ja sisu sekä Hesperian sairaalan julkisivua koristavan Elämänvirta. Pohjolainen tunnetaan myös alttariteoksistaan ja -reliefeistään. Hänen alttariteoksiaan on Rantasalmen ja Laajasalon kirkossa. Kuopiossa on myös esillä suuri teos Pennejä taivaalta.

KING'S CROwn

Kuninkaankatu 22,

70100 Kuopio

 

Puh. 040 127 9591

 

Pöytävaraukset ja tiedustelut myös ravintolan puhelinnumerosta.  Parhaiten meidät saa kiinni ennen lounasta 10-11 ja lounaan jälkeen klo 14 alkaen. Emme ota vastaan tekstiviestivarauksia.

 

Aukioloajat:


MA 11.00-14.00 

TI 11.00-14.00

KE 11.00-19.30

TO 11.00-19.30

PE 11.00-20.00

LA 15.00-20.00

SU huili- ja huoltopäivä

Pidätämme oikeudet aukioloaikoihin

  • Facebook
  • Instagram