ART & CAVA

TUTUSTU

Cava & art

Cava&Art toimii päivisin lounas ja kokoustilana sekä iltaisin kabinettitilana.Varaustiedustelut suoraan cafekingscrown@gmail.com

 Tila soveltuu erinomaisesti myös juhla-, kokous- ja koulutuskäyttöön. 

Tällä hetkellä kellarissa komeilee Taiteilijan tytär taideteokset seinillä.

DSC04013.jpg

viinit

Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki Codorniun viinit ovat vegaanisia.

DSC04115.jpg

HERKUT

Alakerran cava & art - kabinettia voit varata myös yksityiskäyttöön. Kokkimme räätälöivät jokaiseen tilaisuuteen asiakkaan toiveista herkkuja.

TASTINGIT

King'sin Viini Tasting 

Aloitamme King'sin viini tastingin To 24.2. klo 17 - 19 

Toomas Tuovisen johdolla.


Viini-tapas-tasting 38€

(sis. tapaslautasen + 5 - 6 kpl viiniä).

Järjestämme tastingin max 30 hlö.

 

Varaukset puhelimitse 040 1279591

Tervetuloa!

Gold Wedding Cake

JUHLAT &

TILAISUUDET

King’s Crownin ravintolatilat on varattavissa 8-100 henkilön tilaisuuksille aamupäiväksi, iltapäiväksi, koko päiväksi, koko illaksi tai illaksi. Istumapaikkoja päivätilaisuuksiin on 100.

 

Kellonajat on sovittavissa joustavasti sisällön ja esiintyjien mukaan. Koko illan yksityistilaisuuksiin ja päivätapahtumiin asiakas voi tilata kauttamme esiintyjän.

Screen Printing

TAIDETTA

TAITEILIJAN TYTÄR 

 

"Elämä, jonka vietämme taiteen parissa, on hyvä elämä" taiteilija Helene Schjerfbeck.

 

Tähän viisauteen kiteytyy myös oma elämänasenteeni. Matkani taiteen ääreen alkoi jo lapsuudenkodissa. Taiteilijan Tytär on oodi vanhemmilleni, erätaidetta maalaavalle taitelijaisälleni ja taiteeseen kannustavalle äidilleni. Ennenkaikkea se on rakkaudenosoitus lapsilleni, joille jokainen kuva on omistettu.

 

Maalaaminen ja kuvanveisto on tapa pohdiskella elämää, ihmetellä ja ilmaista tunteita. Minulle se on elämänmittainen seikkailu. Tapa ilmaista rakkautta.

www.taiteilijantytar.com

ERG-KUOPIO-2020-21-Official-Logo-72dpi-0